Històries, persones i paisatges que parlen de vi
Temps de lectura: < 1 minuts

Un viatge per descobrir la mirada més personal dels protagonistes del vi

Visionaris neix com un bloc de narració i fotoreportatges on els protagonistes seran els petits elaboradors de casa nostra. Un compendi de les experiències viscudes en els darrers anys visitant cellers i amics. Un espai de pinzellades, de retrats, de moments i de personalitats que marquen i marcaran el present i futur de la vitivinicultura als Països Catalans.

Visionaris cerca inspiració entre els grans mestres de la prosa i el relat: Josep Pla, Joaquim Ruyra o Narcís Comadira (els seus llibres “Camins d’Itàlia” i “Dies de França” son simplement deliciosos), escriptors que m’han fet passar tants i tan bons moments. També de la periodista i escriptora Montserrat Roig, que m’ha fet estimar l’art de l’entrevista en els dos volums de la seva obra “Personatges”.

Visionaris també és un espai de reivindicació. En primer lloc, de la tasca dels petits elaboradors que conceben el territori com alguna cosa més que un mitjà per enriquir-se. L’agricultura és la llavor del demà, al cor de la modernització del món. I en segon lloc, de l’ús del català en l’esfera digital. El futur del català l’escrivim cada dia entre tots. En definitiva, relats per revalorar paisatge, llengua i professió. Espero que us agradi!

Pots enviar-me un correu electrònic a hola@visionaris.cat